Mickey and Minnie Mouse

Salutare, prieteni! Sunt eu, Mickey Mouse! Ea e prietena mea Mini. Vreti sa prefacem sarbatoarea voastra intr-o poveste?... Perfect! 

Miki si Mini Maus - personajele indragite de toti copiii, cuplul frumos si fericit, simbolul Disney Land pot sa vina la sarbatoarea Dvs. (cumatrie, aniversari sau alte evenimente). Menirea lor e sa creeze o atmosfera frumoasa de basm si sa transforme sarbatarea Dvs intr-o adevarata poveste.

Miki si Mini Maus - intimpina oaspetii, pozeaza pentru fotosesiunea cu omagiatul si parintii - aparte si in grup, danseaza si se joaca cu copii.

 

Atentie!!! Mickey si Minni Mouse - sunt personaje decorative vii, ce fac sarbatoarea mai viu colorata, mai frumoasa, dar ei nu inlocuiesc moderatorul sau clovnul care stie sa organizeze un program vesel pentru oaspetii Dvs. In acest scop va poate ajuta clovnul magician Magelino.

Mascotele sunt insufletite de actori profesionisti, cu multa experienta in lucrul cu copiii (!). Le mai puteti viziona in videoclipul lui A. Ursu "De ziua ta" (mai jos)